Figyelem!

Mindig a hatályos törvényeknek és jogszabályoknak megfele- lően  járjon el, ha fémkeresőt használ.

Az alábbiakat tartsa szemelőtt:

-Mindig legyen tisztában a fémkeresőzésre vonatkozó törvényekkel!

-Mindig tartsa tiszteletben a magánterületre vonatkozó szabályokat és kérje a tulajdonos engedélyét is a fémkereső használata előtt!

-Mindig temesse vissza a kiásott gödröket és a megtalált szemetet vigye haza! Semmilyen formában ne károsítsa a természeti és az épített környezetet és soha ne tegyen kárt történeti vagy régészeti területekben és leletekben!  

Hírlevél
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Termék részletek


Detech 13" Ultimate DD tekercs Nokta Simplex+-hoz

Detech 13" Ultimate DD tekercs Nokta Simplex+-hoz
TERMÉKISMERTETŐ
Egy kivételes teljesítményű tekercs kifejezetten a Nokta Simplex+ detektorhoz tervezve, mely a Nokta /Makro és a Detech mérnök csapatainak szoros együttműködésével jött létre. A szántóföldön tapasztalt végeredmény rendkívüli! Összehasonlítva a hagyományos DD tekercsekkel, a szabadalmaztatott Ultimate tekercs technológia biztosítja neked a jóval stabilabb működést, a jobb talajkiegyenlítést és a legpontosabb céltárgy azonosítást. A tekercs vízálló, és a csomag tartalmazza a tekercsvédőt is.

Kivételes teljesítmény szántóföldön!

A Detech tervező csapata által mért teszteredmények alapján ez a tekercs nagyobb mélységet biztosított a gyári tekercsekhez képest a következők szerint:

kicsi érme méretű tárgyak: kb. 15%-kal nagyobb mélység
nagyobb érme méretű tárgyak: kb 20%-kal nagyobb mélység
nagy relikvia méretű tárgyak: kb 30%-kal nagyobb mélység
A hagyományos DD tekercsekhez képest a Detech 13’’ Ultimate tekercsnek az alábbi előnyei vannak:

jobb talajegyensúly
jóval stabilabb működés
nagyobb érzékelési mélység
pontosabb céltárgy azonosítás
Ez a tekercs a legjobb minőségű alapanyagokból, a legújabb gyártási technikákkal készült. A legújabb, könnyűsúlyú gyantával van töltve, üveggyapottal és egy aprított üvegszálas anyaggal megerősítve a legjobb ütésállóság érdekében! Ezek az anyagok teljesen átjárhatóak az elektromágneses hullámok által és tökéletes árnyékolást biztosítanak. A tekercs UV- és vízálló, és széles hőmérsékleti tartományban működik.

Garancia: 2 év
  • Cikkszám
    nok-kieg-ultimate13
Webáruház készítés