Figyelem!

Mindig a hatályos törvényeknek és jogszabályoknak megfele- lően  járjon el, ha fémkeresőt használ.

Az alábbiakat tartsa szemelőtt:

-Mindig legyen tisztában a fémkeresőzésre vonatkozó törvényekkel!

-Mindig tartsa tiszteletben a magánterületre vonatkozó szabályokat és kérje a tulajdonos engedélyét is a fémkereső használata előtt!

-Mindig temesse vissza a kiásott gödröket és a megtalált szemetet vigye haza! Semmilyen formában ne károsítsa a természeti és az épített környezetet és soha ne tegyen kárt történeti vagy régészeti területekben és leletekben!  

Hírlevél
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Partnereink
Termék részletek


Minelab Manticore fémdetektor fémkereső + ajándék 15" DD tekercs

Minelab Manticore fémdetektor fémkereső + ajándék 15" DD tekercs
  • Minelab Manticore fémdetektor fémkereső + ajándék 15" DD tekercs
  • Minelab Manticore fémdetektor fémkereső + ajándék 15" DD tekercs
  • Minelab Manticore fémdetektor fémkereső + ajándék 15" DD tekercs
  • Minelab Manticore fémdetektor fémkereső + ajándék 15" DD tekercs
818 990 Ft

ÁTTEKINTÉS

A MANTICORE Multi-IQ+ a Minelab történetének legerősebb, leggyorsabb és legpontosabb fémdetektora. A MANTICORE szíve a szuperfeltöltött szimultán többfrekvenciás (MULTI-IQ+) motor. Az innováció ezen bravúrja hihetetlen, 50%-os teljesítménynövekedést eredményez minden idők legkelendőbb detektorsorozatához képest: az EQUINOX-hoz képest. A fejlett 2D célpont azonosítással (ID) és a gazdag hangopciókkal kombinálva a detektor minden létfontosságú információt a szemébe és fülébe jut. A MANTICORE egy páratlan észlelési élmény, amely kitágítja az észlelés határait, hogy nagyobb teljesítményt, mélységet és több leletet biztosítson.

 

JELLEMZŐK

MULTI-IQ+

A Multi-IQ+ a Minelab legújabb generációs szimultán többfrekvenciás motorja, amely az eredeti Multi-IQ sikerére épít. A Multi-IQ+ több energiát ad át a tekercsen keresztül szélesebb működési frekvencia tartományban, hogy több célpontot világítson meg a talajban. Teljesen megújult jelfeldolgozással rendelkezik, amely fokozott megkülönböztetést, nagyobb Target ID felbontást, jobb célelválasztást tesz lehetővé, és nagyobb lehetőséget biztosít a megkülönböztetés és a hang érzékelési körülményeinek megfelelő hangolására.

TÖBB ERŐ. TÖBB MÉLYSÉG. TOVÁBBI LELETEK.

 

GYORS VÁLASZ

A MANTICORE kivételes célleválasztó teljesítményével úgy találja meg a kívánt célpontokat a vastartalmú hulladékok között, mint a piacon egyetlen más detektor sem.

 

FOKOZOTT DISZKRIMINÁCIÓ

Minden lendülettel felülmúlja az elvárásokat, a MANTICORE javított Target ID stabilitást és szoros célelválasztást biztosít. A személyre szabható vastartalmú határértékekkel példátlan módon vezérelheti a vasérmék elfogadását, az összetett vastartalmú célpontok elutasítását, vagy a maximális célfelfedés vasban történő tárcsázását.

 

KÖNNYŰ ÉS KOMPAKT

1,3 kg / 2,9 font, 1440 mm / 56,7 meghosszabbított hossza és 630 mm / 24,8 hüvelyk összecsukható hossza.

 

ULTIMATE KERESÉSI MÓDOK

A MANTICORE 10 testreszabható keresési módot kínál, beleértve a belvízi észlelésre optimalizált All-Terraint; Homokos, szörfös és tengervizes zónákhoz optimalizált strand; és az aranyrögök észlelésére optimalizált Goldfield.

AUDIO AZ ÖN UTÁN

Vegye át az irányítást a hangzás felett a MANTICORE segítségével. Hallgassa tetszés szerint a célinformációkat a kiváló hangvezérlőkkel, beleértve a testre szabható célhangokat, az elektromágneses interferencia (EMI) csevegés elnyomását és a folyamatos hangmagasságot (VCO) ferrous hangokkal és valódi küszöbérzékelési hanggal.

PÁRATLANUL KIALAKÍTÁS ÉS EXTRÉM VÍZSZIGETELÉS

A MANTICORE-vel egyetlen terep sem korlátozódik – merüljön 5 méterig (16 láb) a víz alatti felfedezéshez (IP68 minősítés), hogy olyan rejtett célpontokat találjon, amelyeket mások nem érhetnek el.

INTUITÍV VEZÉRLÉS

A legmodernebb technológia a Minelab gépeinkben csak a történet fele. Ugyanilyen fontos, hogy a MANTICORE teljesítményét könnyen hozzáférhetővé tegyük. Ez az oka annak, hogy a MANTICORE nagy színes képernyővel rendelkezik, és a valaha volt legintuitívabb felhasználói élményt nyújtja az érzékelőn.

FOKOZOTT EMI-IMMUNITÁS

Kint vihar tombolhat, de a MANTICORE-ban csendes és nyugodt. A továbbfejlesztett EMI-elutasítás azt jelenti, hogy nagyobb érzékenységgel lehet működni, miközben elkülöníti a célinformációkat – még a legnagyobb kihívást jelentő környezeti körülmények között is.

VILÁGÍTÁS ÉS REZGÉS

Lehet, hogy a nappal véget ért, de ez nem jelenti azt, hogy a vadászatnak meg kell lennie. A Control Pod zseblámpával, az automatikus beállítással rendelkező kijelző háttérvilágításával és a háttérvilágítású billentyűzettel, valamint a markolatvibrációval még jóval a napsütés után is bekapcsolhatja.

 

  • Cikkszám
    min-det-3228-0200-15DD
Webáruház készítés